English Romana
SIMTEX-OC:ISO 9001
Cuvintele pot schimba

Cum să cumperi

Trebuie să vă deschideţi un cont client. Crearea unui cont se face accesând „Creează cont nou”. Completaţi spaţiile solicitate pentru autentificare. Nu este necesară autentificarea pentru a naviga sau a studia cărţile, dar este obligatorie pentru lansarea unei comenzi. Contul pe care îl deschideţi reţine datele dumneavoastră, astfel încât la următoarea comandă nu mai trebuie să completaţi toate câmpurile formularului de comandă, ci numai pe cele al căror conţinut diferă.

Calea cea mai rapidă şi cea mai simplă de a cumpăra cărţi pe site-ul nostru este un clic pe butonul „Comandă”. Se va deschide o fereastră nouă „Coşul de cumpărături”. Puteţi modifica în orice moment numărul de volume dorite sau puteţi şterge un titlu existent în coş. Selectaţi apoi „Continuă cumpărăturile” sau „Comandă produsele” şi veţi trece la pasul următor, în care vi se vor cere informaţii despre livrare. Parcurgeţi etapele până la finalizarea comenzii, prin autentificarea ca utilizator. La scurt timp, veţi primi un e-mail de confirmare.

Livrare

1. Puteţi alege servicul de mesagerie al Poştei Române. În acest caz, cheltuielile de transport sunt suportate integral de către editură, dacă valoarea comenzii depăşeşte 100 RON. Pentru comenzi mai mici, se percepe o taxă de ramburs în valoare de 10 RON, restul cheltuielilor fiind suportate de către editură. Durata medie de onorare a comenzii este de 7 zile lucrătoare, fiind dependentă de serviciile Poştei Române.

2. Puteţi opta pentru expedierea cărţilor prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. În acest caz, taxa de expediţie este de 25 RON, indiferent de localitate, iar durata medie de transport este de 2-3 zile.

Căutare
Cărţi Reviste